Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nick Adatja

2009.10.13

KépNick Jonas

születési név   becenév
 Nicholas Jerry Jonas    Nick, Nick J.
születési idő   névnap
 1992. szeptember 16.    december 5.
születési hely   csillagjegy
 Dallas, Texas, USA    Szűz
foglalkozás   magasság
 énekes, színész    180 cm
családi állapot   szemszín
 nőtlen, nincs gyerek    barna
partner   hajszín
     barna

Karrier

Nicholas Jerry Jonas Dallasban, Texas államban született Denise, korábbi nyelvtanár és Paul Kevin Jonas korábbi lelkipásztor, jelenleg zeneszerző harmadik gyermekeként.
Karrierje 6 évesen kezdődött, amikor egy fodrászatban énekelgetett és egy menedzser felfigyelt a hangjára. Hét évesen a new york-i Broadwayen lépett fel, ahol 4 évig játszott számos darabban.
2004-ben lemezszerződést ajánlottak neki. El is készült saját albuma, ami végül csak limitált példányszámban jelent meg Amerikában. Ezen az albumon szerepelt először a Nick által írt, később népszerűvé vált Please Be Mine és When You Look Me In The Eyes c. dal.
A kezdeti sikertelenségek ellenére 2005-ben megalakult a Jonas Brothers. Először Sons of Jonas volt a banda neve, később változtatták meg. Abban az évben több híresség turnéján voltak előzenekar, mint például Kelly Clarkson, Jesse McCartney, a Backstreet Boys, a Click Five, Aly&AJ, a Cheetah Girls és a The Veronicas.
Első lemezük It's About Time címmel 2006-ban jelent meg csak az Egyesült Államokban. 2009 júliusában Európában is kapható lesz. Az album limitált kiadásban jelent meg, mert a Sony lemezkiadó cég nem akarta nagyon népszerűsíteni a fiúkat, így kénytelenek voltak kiadót váltani. 2007-ben távozniuk kellett a Columbia Records-tól. Még abban az évben leszerződtek a Hollywood Records-szal. Augusztusban megjelent második lemezük Jonas Brothers címmel akkor már az egész világon. Ez hozta meg nekik a nagy áttörést. Minden számukat ők maguk szerezték az albumon, amit összesen több mint 3 millió példányban adtak el a világon.
2008 elején elkezdték promótálni az albumot Amerikán belül a Look Me In The Eyes turnéval. A turnén már a következő lemezükből is adtak elő pár számot.
Ez a lemez A Little Bit Longer néven jelent meg 2008 augusztusában. A sikereket az is növelte, hogy júniusban adta le a Disney Channel a Camp Rock című filmet, amiben a tesók is szerepeltek. Az album a Billboard 200-as listáján elég hamar az első helyre került és sokáig ott is maradt.
2008 júliusában az amerikai Rolling Stones magazin címlapjára kerültek minden idők legfiatalabb bandájaként, ami szakmailag a legnagyobb elismerés a magazinok között.
Július 4-től szeptember 5-ig turnéztak az albummal Burnin' Up Tour néven. Fellépett velük Demi Lovato és Taylor Swift, valamint néhány európai városban Avril Lavigne elő zenekara voltak. A turnét megfilmesítették és 2009 februárjában az amerikai mozikba került The Jonas Brothers: 3D Concert Experience címen. A film 3D-s verzióban látható.
A srácok saját sorozatot kaptak a Disney Channelen JONAS címmel, ami májusban debütált a csatornán és már az első részt többen látták, mint a Hannah Montana első epizódjait.
Negyedik albumuk június 16-án jelenik meg világszerte Lines, Vines and Trying Times címmel. Az első kislemezdal az albumról a Paranoid. Az albumon található Fly With Me című szám az Éjszaka a múzeumban 2 c. filmben is elhangzik.

Magánélet

Nick New Jersey államban, Wyckoff városban nőtt fel. Magántanuló volt a kezdetektől, anyukája tanította.
13 évesen diagnosztizáltak nála egyes típusú cukorbetegséget. Létrehozta a Change for the Children Foundation-t. valamint tagja 5 különböző jótékonysági szervezetnek is, amik célja a pénzgyűjtés és hogy felhívják a figyelmet erre az alattomos betegségre.
Nick 2006-tól 2007 végéig együtt járt Miley Cyrus-szal. A kapcsolatuk mindvégig titok volt. 2008-ban derült csak ki, amikor Miley '7 Things' címmel dalt írt az érzéseiről Nick iránt. Sokáig kerülték egymást, de a Jonas Brothers legújabb lemezén Miley is közreműködik egy dalban, a Before The Stormban, ami szintén kettőjük viszonyáról szól.
Pletykák szerint újra együtt van Miley-val.