Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új Hírek

2009.10.13

Dupla Randi


Wow, romantika a köbön (
de nem a nyálas fajta)! Joe Jonas, Demi Lovato, Kevin Jonas és jegyese Danielle Deleasa közös randin vett részt hétfőn Toronto szívében! Miért csak most értesülünk erről?Vajon mi lehet Joe és Demi között? Hiszen mindketten szinglik,
tehát szabad a pálya!

Kettesben nyilván még durva lenne, de a dupla-randi mindig jó móka!

Nem tudni, hogy Joe Jonas és Demi Lovato között vajon csak barátság van-e, netán a lelki 
szimpátiánál több: a legvalószínűbb az, hogy még csak az ismerkedési fázisban vannak, és csak az idő dönti el, mi lesz kettejükkel.  (Mindenesetre pocsék lehet, hogy már így is a fél világ ezen kérődzik - no de aki ezt a pályát választja, annak sajnos a világ érdeklődésével és számolnia kell.)

Emlékeztetőül, pár tény kettejükről: Demi nemrég csúnya szakításon ment keresztül Miley bátyjával, Trace Cyrus-szal, majd egy Dirk Mai nevű fotóssal kezdett randizgatni, akivel szintén a jelentős korkülönbség állta a kapcsolat útját. Vajon elég nyitott már Demi szíve ahhoz, hogy új románcba kezdjen, vagy csak jó barátok társaságára vágyott hétfőn este?

Iskola zaklatás kampány arca: Demi Lovato

Demi Lovato magabiztos, kedves fiatal lány, a Disney-csatorna arcaként több millió fiatal példaképe világszerte. Gyerekkora óta rendszeresen szerepel, énekel és színészkedik, most pedig egy iskolai erőszak-megelőzési kampányhoz adta arcát. Vajon miért?

 

 

 

 

Kevesen tudják, hogy Demi azért hagyta ott az iskolát, mert osztálytársai folyamatosan zaklatták. „Külön klubokat hoztak létre, Legyünk Demi Ellen meg Haljon Demi Lovato néven. Volt, hogy fenyegetőlevél várt a postaládámban, amiben az osztály hangadói azzal zsaroltak, hogy ha nem hagyom abba a szereplést, megölnek. Nem is értem, ezt hogyan képzelték…” - mondta Demi, aki ma már tudja, hogy csak irigykedtek rá a többiek. „A gyerekek nagyon gonoszak tudnak lenni, ez azonban nem elfogadható magatartás. Ahhoz, hogy mások ne szenvedjenek a suliban, mindenkinek muszáj tennie valamit. Fontos, hogy érezzük a felelősséget” - tette hozzá Demi, aki azért lett magántanuló,  mert képtelen volt elviselni társai zaklatását, ami nem ritkán a tettlegességig fajult.

Demi Lovato nem az egyetlen sztár, akit bántottak! Lelki terror: akiket kiközösítenek

Nehéz megmondani, tehet-e arról a zaklatott, hogy képtelen egy közösségbe beilleszkedni, de több felmérés igazolja, hogy a másságot a tinik nehezebben tűrik, mint a felnőttek. Az iskolai erőszak sokszor odáig fajul, hogy a gyerekek megverik, megkínozzák az áldozatot, de hallottunk már olyan esetekről is, amikor halálra vertek egy-egy iskolást társai.

A sok áldozatra való tekintettel október 4. és 10. az iskolai agresszió ellenes hét Amerikában, a kampány arca pedig Demi Lovato, aki szerint a kulcs a változáshoz bennünk van.

 Demi Lovato Smink nélkül:

Bátrak lettek a celebek mostanában - igaz, tizenévesen még nincs mit takargatni vagy szégyellni, Demi pedig egyébként is bájos arcberendezéssel bír.

A Disney-sztár a Twitteren publikálta smink nélküli fotóját, a következő szöveggel: „Semmi smink, semmi utómunka, nyers kép.” Nincs is mit takargatnia.

Reméljük, Demi sokakat inspirál ezzel a húzásával azok közül is, akik csak hat réteg sminkkel mernek az utcára merészkedni.

 

 

demi-lovato

 

High Schhol Musical 4 a magyar Disney csatornán!Beharangozó videóval!

A High School Musical 4, mint arról korábban írtunk a Disney Chanelen lesz látható és nem a mozikban. Így sokak számára lehet örömhír, hogy a Disney bejelentette, hogy egy arculatváltás keretében a Jetix csatornát Magyarországon Disney Csatornává alakítja át, amely a világ vezető gyermekcsatornája.

Így már biztos, hogy a magyar rajongók is a Disney Csatornán nézheti a HSM 4 premierjét.Már csak az a kérdés, hogy mikor lesz a film premierje. A jelenlegi információk szerinte a High Shcool Musical magyar premierje 2010-ben lesz.

A csatorna beharangozó videója is sok meglepetést ígér. Ízelítőnek pár példa. Jonas Brothers, Hannah Montana, Varázslók a Waverly helyről, stb.

A Disney Csatorna két külön korcsoportot, a 2-5 éves valamint a 6-14 éves gyerekeket és családjaikat célozza meg sokszínű programkínálatával, melyben helyet kapnak olyan kedvencek, mint az élőszereplős Hannah Montana, a népszerű animációs sorozat a Phineas és Ferb, valamint olyan eredeti Disney produkciók, mint a High School Musical és a Rocktábor. A csatornán szintén helyet kap majd a naponta jelentkező, óvodáskorú gyerekeket megcélzó Playhouse Disney műsorblokk, tele szórakoztató, fejlesztő programokkal, mint a világszerte kedvenc Mickey Mouse Clubhouse vagy a Handy Manny. A csatorna minden műsora szinkronizált lesz.

A Disney Csatorna sorozatai 2008 májusában jelentek meg a Jetix magyarországi műsorkínálatában, erősítve ezzel a csatorna piaci pozícióját. Két hónapon belül, a Hannah Montana és a Phineas és Ferb sorozatok bevezetését követően a csatorna további 391 000 ezer nézőt* hódított meg, és ezzel a Jetix a 3. helyről az 1. helyre került a gyerekcsatornák között.

Maciej Bral, a kelet-közép-európai Disney és Jetix csatornák alelnöke és ügyvezető igazgatója az alábbiakat nyilatkozta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy elhozhatjuk a Disney Csatornát Magyarországra is. A Disney műsorok sikere a Jetix-en jól érzékelteti, hogy nagy az igény ezekre a gyermek központú családi programokra. Lelkesen készülünk az elvárások teljesítésésére és arra, hogy a többi Disney üzletágakkal összehangolt együttműködés keretében a gyermekcsatornák piacán szerzett vitathatatlan elsőségünket megőrizzük”.

A Disney Channel Worldwide a világ legsikeresebb gyerekcsatorna portfoliója, melynek 98 családi csatornája 167 országban, 32 nyelven érhető el. 2008-ban 17 országban, illetve régióban – többek között Lengyelországban – szerzett piacvezető helyet a gyerekcsatornák rangsorában. A Disney Csatorna csoport tagjai világszerte újabb és újabb piacokat hódítanak meg, kulcsszerepet játszva abban, hogy az új fogyasztók is megismerkedjenek a Disney márkával.

Kelemetlen támadás XD

A minap igen kellemetlen élményben volt része a Jonas Brothersnek, ami nem is lett volna olyan kellemetlen, ha nem hordana tisztaság gyűrűt. Ilyen ez a pop szakma.

 

 

 

 

A tesók egyik fellépésén egy hormon túltengéses tini fogta, és a színpadra hajította melltartóját, ami pontosan Joe fején landolt. Ettől emberünk úgy megijedt, mintha egy bomba hasította volna szét azt a helyes kis pofikáját, de szerencsére ilyenről szó sincs, sőt, még a merevítő is megkímélte a szívtipró srác vonásait.

Miley tesója cikinek tartja a JB-t.
Az amerikai tinipop-szcéna Magyarországról teljesen követhetetlennek tűnik, így különösen szórakoztató a legújabb Miley Cyrusról szóló hír, amiben remek összefonódásokat és testvéri bajtársiasságokat is találhatunk. Miley Cyrus féltestvére a Metro Station nevű zenekarban játszik, és azt mondta a Jonas Brothersre, ami a testvéréhez hasonlóan szintén a Disney Channel felfedezettje, hogy "Kamu arcok" - tudtuk meg a Starpulse-ből. Ezután Miley Cyrus, annak ellenére, hogy randizott már a legfiatalabb Jonas-testvérrel, Nickkel, a rokona mellé állt. Miley Cyrus is túlságosan kilúgozottnak érzi a mindig jól viselkedő Jonas testvéreket. A Metro Station oszlopos tagjai a Miley Cyrust is kitermelő Hannah Montana Show szereplőinek idősebb testvérei, akik a forgatásokon ismerkedtek meg.

Taylor Swift Ruhákat tervez

A country-sztár Taylor Swift, aki a Kanye West-es incidens óta mindenki szíve csücske, új karrierbe fog: úgy néz ki, divattervező lesz! Persze az éneklést sem hagyja abba… no de hallottunk már olyanról, hogy egy híres énekesnő se parfümöt nem ad ki, se könyvet nem ír, se pedig a divat-bizniszbe nem kóstol bele?

 

 

 

 

„Igen, saját ruhamárkám lesz, a Marks & Spencer-nél lesznek kaphatóak a cuccok. Olyasfajta könnyed, nyári ruhákat képzeljetek el, amilyeneket én magam is hordok. Szándékosan nem valami elrugaszkodott divatcéget választottam, mindenképpen egyszerű, helyes, hordható és bárki számára megvásárolható ruhákat szeretnék eladni. Tudjuk, hogy áll mostanság a gazdaság, tehát nincs helye a csillagászati összegű, hordhatatlan göncöknek…” - mondta Taylor Swift a SplashNews-nak a napokban.

A lap persze rögtön felkereste a Marks & Spencer-láncot is, ők azonban nem tudnak ilyen tervekről - egyelőre.

„A közeli terveink között nem szerepel a Taylor Swifttel való együttműködés, de mindenképpen nyitottak vagyunk erre a lehetőségre. Céljaink között szerepel, hogy egyedi, hordható és pénztárcabarát ruhákat juttassunk el a vásárlókhoz és ezért folyamatosan kutatjuk az új megoldásokat, tehát nem kizárt, hogy együtt dolgozunk még Taylor Swifttel, de ez egész biztosan nem a közeljövőben lesz” - mondta a Marks & Spencer sajtóreferense a SplashNews-nak.